Naše storitve

Zagotavljamo
uspeh.

Podpora strankam

Sprejem klicev s telefonskimi svetovalci, ki so za vaše stranke na voljo 24/7. V vašem imenu strankam podamo različne informacije. Vse od delovnega časa, kontaktnih naslovov, lastnosti izdelkov ali storitev do prodajnih pogojev in podrobnosti prodajnih akcij ter sprejemanja in urejanja naročil. Prevzamemo lahko prijavo tehničnih napak/reklamacije ter stranko o postopku sproti obveščamo in s tem poskrbimo za boljšo uporabniško izkušnjo. Imate lasten klicni center in beležite povečan obseg dela? V našem klicnem centru poskrbimo, da preseženi klici ne ostanejo neodgovorjeni. Klice ob vaši nedosegljivosti sprejmemo, podrobno zabeležimo in jih posredujemo do ustrezne odgovorne osebe. Poskrbite za ugled podjetja in strokovno obravnavo prepustite agentom našega klicnega centra.

Telefonska prodaja

Potrebujete preizkušen način, kako približati svoje izdelke ali storitve širšemu občinstvu? Neposredna telefonska prodaja oziroma telemarketing je stroškovno učinkovita rešitev za organizacije, ki želijo povečati prodajo s pomočjo zunanjega strokovnega znanja. Uporaba zunanjega klicnega centra je učinkovit način za prihranek časa in zmanjšanje stroškov, povezanih z lastnim klicnim centrom. Obenem pa daje vaši organizaciji dostop do vseh koristi in znanj, ki jih ponuja profesionalni klicni center. Delujemo kot svetovalci pri telemarketingu in vam pomagamo doseči vaš prodajni cilj. Zaradi naših dolgoletnih izkušenj pri upravljanju klicnih centrov in predanosti vašemu uspehu, so storitve klicnega centra Tele-marketing vrhunska izbira. V vednosti, da je prodaja v dobrih rokah, se lahko vi osredotočite na druge prednostne naloge.

Raziskave/anketiranje/NPS

Raziskave so najučinkovitejša metoda za zbiranje raznolikih informacij. Ko morate izvedeti, kateri kupci se zanimajo za vaš izdelek ali storitev, zakaj bi opravili nakup, kakšno ceno so pripravljeni plačati in kakšen je njihov postopek odločitve o nakupu, potrebujete zanesljivo tržno raziskavo. Ankete in vprašalniki o zadovoljstvu strank, izvedeni preko telefona, so koristen način za merjenje uspešnosti vašega podjetja. Telefonske ankete zagotavljajo vedno bolj redko priložnost za osebni stik z vašimi strankami. Tako boste izvedeli ali dosegate pričakovanja vaših strank, katere so vaše prednosti in katera so vaša področja za rast in izboljšave. Z dobro oblikovanimi anketami o zadovoljstvu strank in prijaznimi klicnimi agenti, ki strankam prisluhnejo, vam pomagamo zbrati in urediti velike količine dragocenih podatkov za vaše podjetje. Na podlagi zbranih podatkov se boste lahko prilagajali potrebam vaših strank in dosegali želene rezultate.

Dogovarjanje terminov/sestankov

Telefonski klici z namenom ustvarjanja »leadov« ali dogovarjanja terminov in osebnih sestankov so še vedno del današnjega poslovnega sveta. Ko uporabljate hladno klicanje za stik s stranko, dobite neposreden, oseben stik s svojimi potencialnimi strankami. V našem delu obravnavamo vse vidike strankinih potreb, od sestavljanja ciljno usmerjenih prodajnih seznamov do načrtovanja sestankov s potencialnimi partnerji. Naši klicni agenti so zavezani k vašemu programu in uspehu. Za zunanje partnerje delujejo kot strokovnjaki o vašem podjetju, seznanjeni z vašimi izdelki in storitvami. Ta strokovnost, v kombinaciji z našimi prodajnimi veščinami, zagotavlja uspeh še pri tako kompleksnih kampanjah.

Sestavljen paket

V skladu s specifiko vašega podjetja oblikujemo celostne rešitve po meri in se prilagodimo potrebam vaše organizacije.