Kariera

Se nam želite pridružiti?

Si želite delati v prijaznem kolektivu in obenem pridobiti izkušnje v poslu? Preglejte spodaj razpisana delovna mesta in se prijavite.

Prosta
delovna
mesta

(1 PROSTO DELOVNO MESTO)

ANKETAR, Ljubljana in okolica

Iščemo klicnega agenta za delo, ki zajema anketiranje obstoječih in novih strank. Od kandidata pričakujemo razvite komunikacijske sposobnosti, veselje do dela z ljudmi, pozitivno naravnanost, odgovoren/proaktiven pristop do dela, pripravljenost za sodelovanje in delo v timu ter osnovno računalniško pismenost. Delo je možno opravljati v dopoldanskem ali popoldanskem času.

Preberite več

(2 PROSTI DELOVNI MESTI)

KLICNI AGENT, celotna Slovenija

Iščemo klicnega agenta za delo, ki zajema sprejemanje vhodnih klicev in skrb za stranke. Od kandidata pričakujemo razvite komunikacijske sposobnosti, veselje do dela z ljudmi, pozitivno naravnanost, odgovoren/proaktiven pristop do dela, pripravljenost za sodelovanje in delo v timu ter osnovno računalniško pismenost. Delovni čas je v treh izmenah ter obsega tudi delo med vikendi in prazniki.

Preberite več

(3 PROSTA DELOVNA MESTA)

PRODAJNI AGENT, Ljubljana in okolica

Iščemo klicnega agenta za delo, ki zajema trženje storitev obstoječim in novim strankam ter skrb za kupce. Od kandidata pričakujemo razvite komunikacijske sposobnosti, veselje do dela z ljudmi, pozitivno naravnanost, odgovoren/proaktiven pristop do dela, pripravljenost za sodelovanje in delo v timu ter osnovno računalniško pismenost. Delo je možno opravljati v dopoldanskem ali popoldanskem času.

Preberite več