Izobraževanja

»Ni vam treba biti odlični, da začnete. Vendar morate začeti, da postanete odlični.« - Zig Ziglar

Prodaja je pomembna veščina za vsakogar v poslu. S pravim treningom in miselnostjo lahko vsakdo postane uspešen prodajalec. Kjer je želja, je tudi pot. Samo prehoditi jo je treba.

Zakaj je prodaja življenjska veščina?

Zato, ker je del vsakega segmenta našega življenja. Vsakodnevno prodajo koristimo tako v osebnih kot v poslovnih odnosih in zato je dobra prodajna veščina ključnega pomena za gradnjo močnih osebnih in poslovnih odnosov. Je del vsega, je del nas. Prodajne veščine nam preko učinkovite komunikacije pomagajo pri raznovrstnih verbalnih izzivih v vsakodnevnih življenskih situacijah. Prodaja je poslanstvo, katerega namen je pomoč ljudem pri doseganju njihovih ciljev in reševanju njihovih težav. Če želimo nekomu resnično pomagati, ga moramo najprej dobro razumeti. Si želite izboljšati komunikacijo in dvigniti razumevanje na višjo raven? Le en klik vas loči do osebnega in poslovnega napredka.

Za pravne osebe

Dosledno prodajno usposabljanje je ključ do eksponentne rasti prihodkov v katerikoli organizaciji. Bolj kot so vaši prodajalci usposobljeni, bolj učinkoviti postanejo pri ustvarjanju potencialnih strank in prihodka. Uspešnost prodaje je v celoti odvisna od učinkovitosti prodajalca pri izvajanju ključnih prodajnih veščin. Visoka raven znanja teh veščin se odraža v večjem obsegu prodaje in posledično višjih prihodkih. S prodajnim usposabljanjem lahko prihranite čas in takoj stopite na pravo pot do uspeha.

Za fizične osebe

Številni prodajalci zapravljajo čas in energijo za strategije, ki so neučinkovite ali preprosto niso primerne zanje. Prodajno usposabljanje vas ne opremi zgolj z učinkovitejšimi in uspešnejšimi prodajnimi tehnikami, temveč vam tudi pomaga razumeti katere tehnike so primerne za vas. V znanju je moč, zato investirajte vanj in se udeležite prodajnega usposabljanja. Izkoristite vaš potencial.

Naučite se prodajati

O TEČAJU

Ker je prodajni proces interakcija med prodajalcem in njegovim potencialnim kupcem, obstajajo določeni koraki, ki se jih moramo držati glede na tip prodaje, ki ga izvajamo. Ključ do prodajnega uspeha je poznavanje teh korakov in razumevanje ciljne publike oziroma njenih potreb in vzgibov motivacije. Na tečaju bomo preučili značilnosti odličnega prodajalca, zlata pravila komuniciranja, pravilno pripravo na klic/sestanek in pravilen način zastavljanja vprašanj. Obenem se bomo posvetili tudi sestavi prodajne skripte, reševanju izgovorov in različnim zaključkom prodaje v odvisnosti od vrste prodaje.

Seveda. Po želji prilagodimo izobraževanje glede na stopnjo trenutnega prodajnega znanja in problematiko prodaje.

Predstavite nam produkt/storitev, seznanite nas s ključnimi lastnostmi in prejetimi izgovori, mi pa vam bomo pripravili vse kar potrebujete za uspešno prodajo.

Na voljo smo vam za vsa dodatna vprašanja. Z veseljem vam bomo pomagali.

Nudimo 100 % garancijo na zadovoljstvo. V kolikor ne boste zadovoljni, vam povrnemo denar v celoti.

Prilagojena ponudba

Po želji, vsebino tečaja v celoti prilagodimo zahtevam naročnika.

Strokovno znanje

Pri našem delu uporabljamo najnovejše prakse in tehnike.

Ciljna usmerjenost

Prilagojeni vašim načrtom in načrtom vaše organizacije.

Stroškovno prijazno

Izobraževanja na visokem nivoju po dostopnih cenah.